Hungaromax

Szolgáltatások, referenciák

Kezdőlap Ár alatt Tisza-tó Hotel Erdély Telek Kerékpár Régiség Zene Bútor Referencia Autó Keres
Befektetés Ingatlan Telephely Panzió Magyar Ausztria Hangszer Könyvelés Szinti Műszaki Társkereső Motor Szállás

> Több nyelvű hirdetés <
 > Ingyenes apróhirdetés <

Hirdetés


Néhány kisebb javítás, karbantartás, szerelés bemutatása
Az alábbi típusú munkákon túlmenően más szerelő, karbantartó és javító megbízásokat is teljesítünk.
Már meglévő elfoglaltságaink miatt jelenleg sajnos nem tudunk több munkát vállalni, megértését köszönjük.

Mozgásérzékelős reflektor felszerelés

Mogásérzékelős reflektorok.
3 db mozgásérzékelővel ellátott, 500 W teljesítményű reflektort szereltünk fel és üzemeltünk be. Az elektromos bekötés nem bonyolult feladat, azonban a falra szerelhető tartókonzolokat is mi készítettük el. Ehhez mindössze laposvasra és (lehetőleg horganyzott) vascsőre volt szükség. Méretre vágás és összehegesztés után a falra tiplikkel erősítettük fel. A magasságot célszerű úgy meghatározni, hogy szabad kézzel ne legyen elérhető, mert a fő funkcója az, hogy a hívatlan látogatókat jelezze. Ezt a feladatát egyébként kiválóan ellátja, olyannyira, hogy az adott házat már évek óta látogató és bűzös folyadékkal folyamatosan megjelölő kandúr macskákat is elijeszti éjszakánként. Fotó 2

Boyler vízkőtelenítés

Boyler vízkőtelenítés.
Ha csöpög a boyler... A fotón jól láthatő az elektromos vezetékeken csepegő víz, ami a műanyag burkolat miatt talán nem közvetlenül életveszélyes, de mindenképpen rendbe kell hozni. Jelen esetben az oka a boyler tömítésének előregedése, elmerevedése. S ha már ki kell cserélni, akkor nem árt egy alapos vízkőtlenítés sem. Sőt, a fűtőszálat és az anód rudat is cserélni kell, ha szükséges. Mint minden elektromossággal kapcsolatos munka, úgy ez is rejt veszélyeket, szakértelem és gyakorlati tapasztalat nélkül nem érdemes/szabad hozzáfogni.

Megolvadt a szigetelés

Villanyszerelés, javítás.
Ennél a munkánál a ház egyik helyiségében elektromos égésre utaló jellegzetes szag volt. Megkerestük és feltártuk a hibát, amely kisebb mértékű zárlat, oka a rendkívül párás levegő, a túl sok fogyasztó és a régi, már elérett szigetelőszalag volt. A fotón jól látható, hogy gyakorlatilag ráolvadt a szigetelő szalag a vezetékre. Átnéztük valamennyi kábeldobozt és a hol szükséges volt, újra szigeteltük. Mivel a vezetékek gyári szigetelése sértetlen volt, újravezetékelésre nem volt szükség, a hibát elhárítottuk és javasoltuk a kevesebb fogyasztó egyidejű használatát a későbbiekben.

Permetezők szerelése, karbantartása

Szerelés, karbantartás.
Két régi, de jól használható réz permetezőket újítottunk fel, amelyek kellenek a munkáinkhoz. Mindkettővel az volt a probléma, hogy szivárgott és nem pumpált rendesen. Szétszedés után a tömítéseket kellett mindössze kicserélni, és az egyiknél a gumiharangot, hogy ismét üzemképesek legyenek. Kétségtelen, hogy ma már inkább műanyag permetezőket használnak, azonban mi kedveljük ezeket, viszonylag könnyen javíthatók, és több mint 50 éve bizonyítanak.

Babakocsi javítás

Babakocsi rúgó cseréje.
A közelmúltban javítottunk egy szinte újszerű állapotban lévő babakocsit, amelynek csak annyi volt a hibája, hogy a bal hátsó kerekénél lévő, lengéscsillapítás céljára szolgáló rúgója eltörött. A szétszedés nem sokáig tartott, a törött rúgó helyére vágtunk egy megfelelő méretűt, majd visszahelyezés után összeraktuk. A felfogatást az eredeti popszegecs helyett csavarokkal oldottuk meg, amely legalább annyira esztétikus, viszont könnyebben szerelhető. Így 2000 forint munkadíj és anyagköltség ellenében a több tízezer forint értékű babakocsi újra kifogástalan.

Defekt szerelés

Defekt szerelés.
Házi készítésű kézikocsi kerekének defekt szerelése. Úgy általában még a kerékpárok defektszerelése is izgalmas feladat, ha házilag akarja megoldani az ember. A segédmotorok, kézikocsik pedig már igazi szakértelmet, tapasztalatot kívánnak. Az abroncsok és gumiköpenyek méretkülönbségéből adódóan ez utóbbiakkal nehezebb dolgozni. A második képen a kiszerelt kerék látható.

Kerékpár / bicikli javítás

Kerékpár javítás.
Gyermek kerékpár pótkerekeinek felszerelése. A gyárilag készített pótkerék szett sajnos a 20 colos biciklire nem volt sem elég hsszú, sem elég stabil. Egyrész fixálni kellett a hátsó kerék tengelyénél lévő felfogatást, másrészt néhány centiméterrel meg kellett toldani a konzolokat. Így már bátran használható, természetesen a kellő óvatosság mellett. Vállalunk tehát bicikli javítást, defekt szerelést is.


További szolgáltatások:

Belső renoválási munkák, szobafestés, mázolás, ajtó- és ablakfestés

Parkettázás, parketta lerakás, ragasztás, csiszolás, lakkozás, asztalos munkák, kerti faház

Lakatos munka, hegesztés, javítás, kerítés készítés, vasmunka, csiszolás, egyéb

Helyszíni betonkeverés, aljzatbeton, alapozási munkák ipari betonkeverővel és teherfelvonóval

Fűnyírás, permetezés, metszés, tereprendezés, kézi földmunka, egyéb zöldterület kezelés

Tereprendezés, árokásás, anyagmozgatás, lapátolás, kézi földmunka, egyéb segédmunka

Fűtés felújítás, tisztítás, kályha és kandalló üzembehelyezés, koromtalanítás

Fűrészelés, favávágás láncfűrésszel vagy körfűrésszel, tüzifa hasogatás

Összeszerelő, csomagoló, sorjázó bérmunkát, bedolgozást vállalunk

Vissza a nyitólapra


Bükkalja Vegyesapró Balaton Hitel Eger Reklám Lakópark Háttérkép Ezermester Harmonika Szobor Miskolc Munkahely
Zahibau Horvátország Budapest Erika Stony Szeged Debrecen Kecskemét Salgótarján Nyíregyháza Szolnok Használt Nemzetközi

Adatvédelem ; Irányelvek ; FAQ ; Oldaltérkép ; Sitemap xml
Betonozás, alapozás, vakolás, kőműves munkák, javítások, bedolgozás, bérmunka.
Copyright © 2020 Hungaromax
Minden jog fenntartva.